2019. július 1., hétfő

A Nap újra tiszta - helyzetfrissítés FM144 által


Jelenleg a napsugarak már NEM szennyezettek! Szabadon mozoghattok a nap alatt a szokásos módon.

Az ilyen fázisok alatt nem kell pánikolnod és elbarikádoznod magadat teljesen. Ez olyan, mint a chemtrails, tudsz róla, de még mindig belemerülsz a kinti életbe. Egyszerüen kerüld a túlzott napozást az ilyen manipulációs idöszakokban (max. 20 perc). Azok, akik órákat töltenek a szabadban engedélyezzék maguknak a rendszeres szüneteket az árnyékban. 

Minden, ami valahogy életeröt ad az embereknek, a Sötétek valamilyen módon manipulálják, hogy elnyomják az emberiséget (vagy legalábbis megpróbálják). Gondolj a vízre (szennyezett), levegőre (chemtrails), ételre (mérgezett / genetikailag módosított), szexualitásra (elnyomottság / perverzió) ... így természetesen a Napot is megpróbálják. Ez csak logikus (és a Sötétek rendelkeznek ezzel a technológiával, hogy megvalósítsák).

Vagy néha mesterséges felhőtakarót hoznak létre bizonyos területeken, hogy elválasszák az ott élő embereket a nap életet adó energiájától, vagy néha „szennyezik” a sugarakat, amikor elérik a rácsot.

Ezenkívül néhány csillagmag már az információ közlése elött is érezte, hogy néha bizonyos idöszakok alatt valami baj van a nappal és ezt helyesen észlelték.

Amikor a nap sugarait melegnek, táplálónak, aranynak, szerethetönek / gondoskodónak érezzük, akkor minden rendben van velük.

De néha lehet olyan eset, hogy negatívan szennyezettnek érezzük a sugarakat, mivel részben sav van az energia testünkön. Ez egy jel, hogy a Sötétek hozzáadtak valamit a "gyógyszereikböl".

De mégis ez nem ok arra, hogy pánikolj. Ezek a manipulációk nem az év minden napján fordulnak elö. Van elég biztonságos idöszak ahhoz, hogy kint legyél. Ezek a manipulációk hamarosan a múlté lesznek.

A Nap az Elsődleges Forrás fizikai megnyilvánulása, amely arany, életet adó energiát áraszt. Szintén portálként szolgál az ürhajók számára, és a nem fizikai szinten lakott is. De ezt talán késöbb vitatjuk meg itt. 


A nap most ismét tiszta!

Eredeti bejegyzés:
https://fm144.blogspot.com/2019/06/sun-is-clear
Forditotta:
Kira Sakura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése