2019. december 3., kedd

Helyzetjelentés FM144 által - 2019.11.30.


A globális Ezüst Beindító Meditáció előtti napokban néhány Csillagmag képeket kapott az ezüst érmékről, amelyeket aznap kellett megvásárolniuk. Ezeket a képeket a Fényerők álmok során továbbította.

Ez az esemény energetikailag nagyon különleges volt, mivel sok résztvevő már az érme vásárlás során érzékelte.


A Sötétek viszont teljesen dühösek voltak. Számukra azon a napon átléptünk egy határt. Számukra abszolút szóba sem jöhetett, hogy a Fényerők szembeszálljanak és megküzdjenek a Pénzügyi rendszerért.

Ezért a következő éjszakát végig ritualizálták, mindent megtettek, hogy ellensúlyozzák csak az adott napon felépített energiákat. Egyes Csillagmagok ezt is érezhették, mert a nagyszerű energiák csökkentek estére.

Ennek ellenére a meditáció határozottan pozitív fény akció volt, hogy beindítsuk a rabszolga pénzügyi rendszernek a végét és hogy elvessük a bőség magjait az emberiségnek.

Az Archónok viszont azóta is ámokfutásban vannak. Ismét egy hatalmas támadási hullámot indítottak a Chimérával együttműködésben.


Most éppen ez történik:

Másfél hónappal ezelőtt a Plejádiak bejelentették, hogy ez a Végidő ... és teljesen igazuk volt.

A Chiméra, az Archónok és a Fekete Mágusok súlyos támadást indítottak a felszínen állomásozó Csillagmagok ellen, ami jelenleg is zajlik.

Különösen a Fény Nők vannak nagy tűz alatt (mivel ugyanolyan fontosak a Föld felszabadulása szempontjából, mint a sakkjátékban a királynő; ha a királynő elesik, akkor sokkal nehezebb lesz nyerni).


Így támadnak meg:

A Csillagmagokat a Chiméra/Fekete Mágusok energetikailag megmérgezik, vagy lélek szinten elrabolják és megkínozzák őket.

Tárgyakat, például energetikai tőröket döfnek bele az éteri testbe, így rövid idő után rendkívül erős fizikai fájdalom fordulhat elő, és az érintett személyt kórházba kell vinni. Ott nem tudnak segíteni, mivel éteri támadásról van szó, a fizikai test azonnal lefordítja azt, és nehéz / csaknem lehetetlen gyógyítani ilyesmit fizikai módszerekkel.

A barátokba/partnerekbe démonok szivárognak be, hogy vitákat generáljanak.

Rendkívüli módon támadják a pénzügyeket, így a pénz úgy tűnik, hogy minden irányba elfolyik.

Plazmapókok jelennek meg, és öngyilkos gondolatokat programoznak a Csillagmagok fejébe. Sokan ismét megtapasztalják Atlantisz bukását, de ugyanakkor a Plejádiak kapcsolatba lépnek velük, akik azt mondják nekik, hogy "hamarosan" eljön az idő.


Közben ezt tehetitek a támadások ellen:

Ha ismersz a közelben gyógyítókat vagy tisztán látókat (akikben megbízhatsz), vedd fel a kapcsolatot minél hamarabb az energetikai támadások leállításához és a sebek bezárásához, különben nem várható gyógyulás. Ha eltávolítják az energetikai fegyvereket és a méreganyagokat, a fájdalomnak rövid idő után enyhülnie kell.

Tehát azok az emberek, akik tudják, hogy Csillagmagok, most rendkívül fontos, hogy legyen egy vagy két jó gyógyítójuk, akikkel azonnal kapcsolatba tudnak lépni. Javasoljuk, hogy találjatok most ilyen embereket, mert a kórházban az orvosok nem fognak tudni segíteni.

Nem feltétlenül olyan embereknek kell lenniük, akik gyógyítóként vagy látnokként dolgoznak, hanem a közösségedben Csillagmagok is lehetnek, akikről tudod, hogy ilyen képességekkel rendelkeznek vagy jelenleg nagyon gyorsan fejleszti azokat, de a mindennapi életben valami teljesen más foglalkozása van.

Különösen a megtestesült Istennők szívét támadják meg, és a további tragikus veszteségei a „Királynőknek” a felszínen, mint például Isis Astara esetében, pusztítóak lennének a felszabadulás ezen szakaszában.

Ha nincsen senkid sem, akkor kérj segítséget az éteri birodalmakban lévő Fényerőktől, mint például Mihály arkangyaltól, Rafael arkangyaltól, valamint a pozitív Fénymágusoktól is, akik fokozatosan gondoskodnak a földi helyzetről.


Jó lenne, ha a Csillagmagok összeállnának megvédeni, megtisztítani és meggyógyítani egymást. A közös meditációk szintén nagyon kellemesek fizikailag és energetikailag egyaránt. Tartsatok össze, védjétek egymást! Ez főleg egy felhívás minden pozitív gyógyítónak, mágusnak, és látónak, mert csak ők látják és tudják eltávolítani az ilyen energetikai támadásokat. 

A gyógyítás folyamán a fájdalom kezdetben súlyosbodhat, de a jó gyógyítók képesek megoldani ezt, és láthatjuk, hogy működik, amikor a fájdalom egy idő után enyhül.

Fontos tudnunk, hogy továbbra is háború zajlik a Chiméra és a Plejádiak között. A Sötétek Sötét Mágusokat használnak ezekre a támadásokra, akik ismerik a felszínre reinkarnálódott Csillagmagokat.

Ezért fontos, hogy védjétek magatokat, mint egy csapat, mivel a támadások során nagyon nehéz egyedül kiszabadulni. Még az is segít, ha magadban énekled a "Fény győzelmét", hogy valahogy felállhass ezekben a nehéz időkben.


A Plejádiak bejelentették, hogy fontos, hogy a Csillagmagok továbbadják tudásukat az emberiség többi részének, hogy minél több ember felébredjen, amíg a Napvillanás meg nem érkezik.

A Sötét Mágusok káoszmágiát használnak (a pénzügyeken, a technológián) és negatív lényeket küldenek a Csillagmagok otthonába, hogy beszivárogjanak (veszekedjenek a partnerrel, a családdal) vagy megsebesítsék az energiatestet.

Pontosan így csinálták Atlantiszban.

Ezért fontos, hogy éberek és tudatosak legyetek, és ha szükséges, értesítsetek valakit, aki segít eltávolítani a fekete mágiát a házaitokból /lakásaitokból. Ha nincs senki se, feltétlenül hívd a Fényerőket.

Jelenlegi házatok és lakásotok energetikai menedékként szolgálnak. Számos Csillagmag észrevette, hogy a "kinti" energiák jelenleg nagyon veszélyesek, és ezért egyre inkább visszahúzódnak a saját 4 faluk közé, amit jelenleg a Fényerők is ajánlanak.

Ha a pénzügyeiteket megtámadják, akkor éteri munkát is kell végeznetek. A legjobb, ha megkéritek a Fényerőket, hogy tisztítsák meg a bőség éteri szintjét, és hozzanak létre új friss arany síkokat, és tartósan védjék azokat. Arra is kérhetitek  Abundancia istennőt, hogy öntse rátok és a gazdagság síkotokra megállás nélkül a "bőségszaruja" tartalmát. Ez a folyamat fontos, és ezt naponta kell elvégezni. A Sötét mágusok az éterikus síkokon támadnak, így a létrehozott káoszt pontosan ott kell visszacsinálni.


Ha jobban érdekel a Mágia, akkor Franz Bardon könyveit ajánlom, akinek az avatárjába egyszer a Fényerők pozitív Nagymestere / Fő Mágusa testesült meg, és a felszínen harcolt a Sötét Mágusok és a negatív okkult házak ellen:

Amikor a plazmapókok támadnak, általában túlzott szorongást és pánikot érzünk, valamint erős öngyilkossági gondolatokkal, testi fájdalmakkal, viszketéssel, néha allergiákkal is járnak, amelyek nem akarnak eltűnni.


A Chiméra vörös szemű robotpók lényeknek tűnnek, mint a Mátrix filmben. Néhány komolytalan, alacsony költségvetésű trash filmben (ahogy a Sötét Flottát is) valójában bizonyos mértékben leleplezték:

Bázisaik vannak a Föld pályáján valamint fizikailag létező földalatti katonai támaszpontokon, emberi avatárokba reinkarnálódott pók lényekkel, ahol számtalan képernyőn keresztül állandóan megfigyelik és besugározzák az emberiséget.


Ezek a lények különböző testi fájdalmakat válthatnak ki egyes Csillagmagoknál, hogy állandó fájdalomban maradjanak. Azonban, ezeket a létesítményeket a Fényerők fokozatosan eltávolították.

A Chiméra egyfajta energetikai szögesdrótot is telepített a legtöbb atlantiszi Csillagmag köré, amelyek egy része több kilométerre is kiterjedhet, és a célja, hogy lenyomják és káoszban tartsák őket. Ezeket az installációkat is el kell távolítani. Ez a Végidő, és a Csillagmagoknak fel kell szabadítani magukat.

Védelem, csapatmunka és tudás szükséges; mindez az előkészítése a felsugárzásnak. Sok Csillagmag magasabb szellemi szempontból már elhagyta a bolygót, és ez is az oka, hogy a Sötétek megőrültek.

Erösnek kell maradnunk, megint keresztül megyünk az Atlantiszi Időkön. Ráadásul a Fekete Péntek körüli napokat a Sötétek mindig energia elszívásra és ritualizálásra használják. Ez az oka annak is, hogy egyes Csillagmagok sokkal fáradtabbnak érezhetik magukat.

A Csillagmagok másik tünete az, hogy nem akarnak többé itt lenni.és már nem tudnak megbirkózni az élettel...ezek mind az Indulás és a Felemelkedés jelei.


A Fényerők még mindig nem adnak dátumot az Esemény idejére, és nem is vagyok biztos benne, hogy valaha adnak e de megerősítést kaptam arról, hogy kb. 2 hete egy energetikai Fényvillanás ütötte meg a Földet, és ez lehetett volna a Napvillanás, amely a magasabb síkokon már megtörtént... szóval most már az alsó síkok következnek...ez most már elkerülhetetlen, meg fog történni!

A jelenlegi káosz a világban, amely tovább fog növekedni (politika, pénzügyek, zavargások, hamis zászlós müveletek, időjárási káosz), a küszöbön álló változás látható jelei.

Olyan lesz, mintha kinyitnánk egy koporsót, felemelünk egy követ miközben a férgek pánikolnak. Nagyon hosszú ideje először fog az Igazi Nap rásütni erre a bolygóra. Ne add fel, rendkívül közel vagyunk ahhoz, hogy valóban megtapasztaljuk a Fény utolsó áttörését!


Fordította: Kira Sakura
Eredeti angol nyelvü bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése