2019. október 29., kedd

Új Hold frissítés - pozitív fejlemények - FM144 - 27.10.2019


Az elmúlt heteket intenzív csaták jellemezték a bolygót megszálló hatalmak és a Fényerők között. Számos csillagmag észrevette ezt alvás közben, és éjszaka számos különféle találkozókon és küldetéseken vettek részt.

Pozitív eredményként a Cabal különféle terveivel és műveleteivel kapcsolatban bizonyos mértékű megelőzés és nyilvánosságra hozatal történt, ideértve a klíma csalást és azok mozgását is:

https://www.wakenews.tv/watch.php?vid=a970b0e64a (a cikk és a videó német nyelvű de a tartamát leírom ide a blogra.)

A környezettel kapcsolatos mozgalmak, mint a Kihalás Lázadás (Extinction Rebellion), amelyek jelenleg egész városokat bénítanak meg és okkult jeleiket mindenhol megjelenítik, pszichedelikus drogok által támogatott MK Ultra Project. Ez természetesen nem érinti az összes résztvevőt - sok ember jó szándékkal vesz részt, de egyáltalán nem ismerik fel a háttérben álló valós programot.

A mozgalom mögött néhány alapító különféle "érdekes" szervezetekhez kapcsolódik:

Gail Bradbrook, az ER társalapítója, szintén elöadója a Breaking Convention nevű brit jótékonysági szervezetnek, amely támogatja a pszichedelikus anyagok kutatását, és rendszeres konferenciákat szervez e témában:

Néhány elöadó ezen a konferencián:


...szintén, néhány "arisztokratikus származásún" kívül, közvetlen kapcsolat van a Beckley Alapítvánnyal:


...egy szervezet, amely többek között az LSD hatásait vizsgálja az emberi testre és a tudatra:


És néhány előadó a brit Honvédelmi Minisztériumnál is dolgozott:


Ezenkívül az ER másik alapítója egy nagyon érdekes Wales-i térségből származik (okkult szempontból):

Llandeilo (ahol ennek az embernek volt egy farmja) egy város és közösség Carmarthenshireben Dél-Walesben. Carmarthenshire megyei városát Carmarthennek hívják, amely a walesi fordításból „Merlin erődjét” jelenti (Arthúr Legendája):

A város közelében van a Llandeilo Dinefwr vár:


A nemesi család távoli leszármazottja, aki ezt a várat építette  John Dee volt:

JD fekete mágus, asztrológus, filozófus és I. Erzsébet királynő tanácsadója volt. Számos negatív okkult ház és mágus (például Aleister Crowley) követte Dee tanításait, különösen az Énoki Mágia vonatkozásában, akinek a "Szent Asztal"-a felismerhető a világon megjelenő különféle szimbólumokban is: 

Ha figyelembe vesszük, hogy az Énoki mágia egy olyan rendszer, amely "különféle szellemek" megidézésén és irányításán alapul, és hogy a stimulánsok és drogok (szintén alkohol) befolyása alatt állók ellenőrizhetőbbek és érzékenyebbek az Arkhón támadásokra és megszállásokra:


Szellem által megszállt személyben depresszió kezd kialakulni
A szellem energiájának a 60% -ával megpróbálja irányítani keresöt
A szellem nem akarja, hogy a keresö spirituálisan növekedjen és spiritualitást terjesszen
A szellem kétséget generál a személy elméjében, azáltal, hogy bevonja azt fekete energiával
A keresö személy spiritualitást gyakorol az SSRF iránymutatásával
A lélek ragyogása
A szürke árnyalatok mutatják a kisebb testi fájdalmakat



… és vegyük figyelembe mind az okkult, mind a katonai kapcsolatokat, megállapíthatjuk, hogy az ER, pszichedelikus gyógyszer-alapú MK Ultra Program, amelyet a Cabal kezdeményezett, hogy programjukat egy másik „Kulturális Forradalom” útján mozdítsák elő."

Az LSD-t az MK Ultra Project programban mindig is használták a résztvevők mentális állapotának manipulálásához:

Ez egyszerűen csak a 68-as Mozgalom létrehozásában alkalmazott módszerek megismétlése (Laurel Canyon; sok közismert zenész ebből a generációból katonai személyzet gyermeke is volt), a katonai és az okkult családok között már szoros kapcsolatok léteztek, például a Seth-templomban:

Jelenleg az utcákon az ER rendezvények során elért eredmények a következőképpen néznek ki:

Vagy ilyen feszültségekhez vezet:

A Csillagmagok számára itt fontos megjegyezni, hogy maradjanak a középpontjukban, míg az utcák egyre kaotikusabbá válnak.

A Fényeröknek az elmúlt napokban sikerült néhány fontos győzelmet elérniük. Például, látszólag egy új katonai terjeszkedést akadályoznak meg ismét a szíriai istennő örvény területén.


A Sötétek egyfajta fekete energetikai oktaédert telepítettek Szíria északkeleti részén, amelyek plazma lényekkel kombinálva negatívan hat az érintett különféle felekre és kormányokra, és állandó konfliktusközpontot hoz létre a fizikai birodalmakban annak érdekében, hogy továbbra is blokkolja a Istennői energiákat.

Nem sokkal a globális meditáció után (a Fényerök különféle hadműveleteivel kombinálva) először tűzszünetet állapítottak meg a térségben, amelyet további pozitív fejlemények követtek:




Most már csak látnunk kell, hogyan alakul a helyzet a bolygó különféle frontjain. Az álmok továbbra is intenzívek lehetnek, akár űrhajókról, akár ügynökös küldetésekről álmodunk, amelyekben például lehetnek katonai létesítmények vagy más célpontok amikbe be kell szivárognunk.


Sok Csillagmag inkarnálódott ide a bolygóra, akár elhiszik akár nem, a Fényerök igazi ügynökei és maga a Kozmikus Istennő nevében járnak el (és a legutóbbi műveletek sikerei óriási pozitív hatást gyakoroltak a bolygó jelenlegi helyzetére).


Folytatnunk kell azonban ezt és továbbra is nyugodtnak kell lennünk, függetlenül attól, hogy mi történik odakinn. De a jelenlegi fejleményeknek köszönhetően a felszabadulás ismét kissé közelebb került:

Forditotta: Kira Sakura
Eredeti Bejegyzés: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése